Αλμυρά τρουφάκια με τυρί και μπέικον για αρχάριους

Ένα εύκολο και γρήγορο ορεκτικό για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας ακόμα κι αν είστε αρχάριοι στην κουζίνα!

Υλικά

250 γρ φέτα

250 γρ τυρί κρέμα

150γρ. μπέικον μαγειρεμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια

250γρ δυόσμο, βασιλικό ή ό, τι άλλο σας αρέσει

καβουρδισμένα φουντούκια

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μίξερ τα τυριά με τα μυρωδικά σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Έπειτα προσθέτετε το μπέικον και ανακατεύετε για να πάει παντού. Βάλτε το στο ψυγείο να σφίξει για περίπου μία ώρα. Μαγειρέψτε τα φουντούκια για λίγα λεπτά σε καυτό αντικολλητικό τηγάνι, χωρίς λάδι. Αφήστε τα να κρυώσουν πριν προχωρήσετε. Έπειτα, φτιάξτε μικρές μπάλες με το μείγμα που έχετε στο ψυγείο και έπειτα “ρολάρετε” τις μπάλες πάνω στα καβουρδισμένα φουντούκια. Έτοιμο!

#συνταγές #γρήγορες συνταγές