Δείτε 5 ριζικές μεταμορφώσεις ηθοποιών! Τι έκαναν για να φτιάξουν τέλειο κορμί;

Δεν έχουν όλοι οι αστέρες του Hollywood τα ιδανικά σώματα. Όταν όμως ένας ρόλος απαιτεί άψογο κορμί, το αποκτούν και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα! Φυσικά, η δίαιτα και η άσκηση τους, δεν πρέπει να ακολουθείτε ως στάση ζωής. Όμως, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το τι χρειάζεται να κάνει κανείς για να αποκτήσει ένα άψογα γραμμωμένο και μυώδες σώμα.

Paul Rudd

Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός έπρεπε να αλλάξει τις μέχρι τότε συνήθειές του για το ρόλο του στην ταινία της Marvel Ant – Man. Έκοψε το αλκοόλ και τους υδατάνθρακες για ένα χρόνο ενώ ταυτόχρονα έκανε εντατική γυμναστική με βάρη σε καθημερινή βάση.

Jake Gyllenhaal

Ο ηθοποιός πήρε 15 κιλά από τα οποία τα 8 ήταν καθαρά μυική μάζα για να ενσαρκώσει ένας παγκόσμιο πρωταθλητή μποξ στο Southpaw. Η διατροφή του περιελάμβανε υδατάνθρακες την ημέρα και πρωτεΐνες τις βραδινές ώρες. Τους πρώτους 2 μήνες γυμναζόταν 3 ώρες τη μέρα ενώ στη συνέχεια, πρόσθεσε ακόμα 3! Η μισή προπόνηση περιελάμβανε φυσικά μποξ και η υπόλοιπη είχε καρδιαγγειακές, ασκήσεις ενδυνάμωσης και αποκατάστασης.

Gerard Butler

Για να μεταμορφωθεί στον στρατηγό Λεωνίδα από τους “300” χρειάστηκε μόλις 4 μήνες. Βέβαια, έκανε πολύ σκληρή άσκηση. Η ρουτίνα της γυμναστικής του περιελάμβανε 50 έλξεις στο μονόζυγο, 50 άρσεις βαρών των 60 κιλών, 50 push ups, πηδούσε κουτιά των 60 εκατοστών, 50 floor wipers (άσκηση του cross fit), 50 άρσεις με το κάθε χέρι ξεχωριστά από το έδαφος με βαράκι των 16 κιλών και 50 ακόμα έλξεις στο μονόζυγο χωρίς καμία διακοπή ανάμεσα στις ασκήσεις.

Bradley Cooper

Προκειμένου να παίξει στην ταινία A-team έβγαλε τελείως από την διατροφή του το αλάτι, το αλεύρι, το αλκοόλ και γυμναζόταν καθημερινά για 2 ώρες. Έκανε κυρίως καρδιαγγειακές και ασκήσεις ενδυνάμωσης ενώ πέρα από το γυμναστήριο, έκανε πεζοπορία αλλά σε πιο γρήγορους ρυθμούς.

Chris Hemsworth

Ο Hemsworth γυμναζόταν κάνοντας μποξ, σερφ και ράγκμπι. Όμως για να γίνει ένας πειστικός Θωρ, έκανε προπονήσεις που περιελάμβαναν κυρίως ασκήσεις με βάρη. Μάλιστα, έπρεπε να αλλάζει καθημερινά τις ασκήσεις ώστε οι μύες του να μην τις συνηθίζουν. Η διατροφή του περιελάμβανε κυρίως τροφές με υψηλή περιεκτικότητα πρωτεΐνης, καλούς υδατάνθρακες, φυτικές ίνες και αντικατέστησε το ρύζι με κινόα.

#υγεία των σταρ #υγεία και άσκηση #άνδρας