Επαθε καρκίνο του δέρματος από σολάριουμ και "μοιράστηκε" το πάθημά της για παραδειγματισμό

Η Tawny Willoughby, η οποία σήμερα είναι 30 ετών και μητέρα ενός πανέμορφου αγοριού, χτυπήθηκε από καρκίνο του δέρματος όταν ήταν 21 ετών. Η ίδια μοιράστηκε την ιστορία της στα social media, λέγοντας πως για τον καρκίνο από τον οποίο αρρώστησε, ευθύνεται το σολάριουμ.

"Πάντα ήθελα να έχω ένα σοκολατί χρώμα και κυρίως τα καλοκαίρια. Έκανα σολάριουμ. Ίσως υπερέβαλα, κανείς όμως δεν με είχε προειδοποιήσει. Όλοι μου έλεγαν ότι είναι ασφαλές. Μια μέρα έμαθα ότι είχα καρκίνο του δέρματος", είπε η ίδια η νερή μητέρα. 

Η Tawny, τελικά βγήκε νικήτρια από στη μάχη κατά του καρκίνου. Κι από τότε αποφάσισε να μιλά για την περιπέτεια της στις άλλες γυναίκες, για να τις προειδοποιεί για τους κινδύνους που κρύβει η μανία που έχουν πολλές για το σολάριουμ. Ανέβασε, μάλιστα, στο facebook φωτογραφίες της, ενώ πριν μερικά χρόνια έγινε ρεπορτάζ γι'αυτήν στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα του κόσμου, όπως το CNN, το NBC, το CBS.

Στις φωτογραφίες το δέρμα της 27χρονης καλύπτεται με κόκκινες πληγές. Όπως εξηγεί η ίδια οι πληγές αυτές είναι από την αλοιφή που χρησιμοποιεί για την καταπολέμηση του καρκίνου. Η αλοιφή προκαλεί τρομακτικές φλεγμονές και με τον τρόπο αυτό,  το ανοσοποιητικό σύστημα αντεπιτίθεται και καταστρέφει μαζί και τα καρκινικά κύτταρα. «Να χρησιμοποιείτε πάντα αντιηλιακό» γράφει πλέον η Tawny, σε όλες τις αναρτήσεις της.

#true story #καρκίνος