Και οι σταρ είναι άνθρωποι: Δείτε ποιές ασθένειες τους ταλαιπωρούν

Ο Τομ Χάνκς, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Μάικλ Ντάγκλας, η Κίμ Καρντάσιαν και πολλοί άλλοι διάσημοι σταρ, δεν είναι πάντα δυνατοί και άτρωτοι όπως δείχνουν κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας. Πολλές φορές κι αυτοί ακόμα, όταν σβήνουν οι προβολείς, έρχονται αντιμέτωποι με την αδυναμία ή την ασθένεια του ανθρώπινου οργανισμού τους, ακριβώς όπως εσύ κι εγώ.

Τομ Χανκς

Ο Τομ Χανκς, ανακοίνωσε το 2013 ότι ταλαιπωρείται από διαβήτη. Ο βραβευμένος ηθοποιός και παραγωγός προσέχει τη διατροφή του, παίρνει ειδική θεραπεία ενώ συνέχεια ελέγχει τα επίπεδα του ζάκχαρου στο αίμα του.

Κιμ Καρντάσιαν

Η Κιμ Καρντάσιαν ανακάλυψε πριν από κάποια καλοκαίρια ότι πάσχει από μια αυτοάνοση διαταραχή, την ψωρίαση. Ολόκληρο το κορμί της γεμίζει κόκκινα σημάδια τα οποία προσπαθεί να αντιμετωπίσει με πολλές θεραπείες και κρέμες.

Μάικλ Ντάγκλας

Ο Μάικλ Ντάγκλας, ανακοίνωσε το 2010, ότι έχει προσβληθεί από καρκίνο του φάρυγγα. Επί 6 μήνες είχε εισαχθεί σε κλινική και έκανε θεραπεία. Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος προήλθε από τον ιο των ανθρώπινων θηλωμάτων.

Τόνι Μπράξτον

Η Τόνι Μπράξτον, η τραγουδίστρια με την καταπληκτική φωνή που έχει κερδίσει το βραβείο Grammy, άνοιξε μια εκδήλωσή της με την ανακοίνωση, ότι  ότι πάσχει από συστηματικό ερυθηματώδη Λύκο.

Μάιλι Σάιρους

Η Μάιλι Σάιρους, η προκλητική ηθοποιός και τραγουδίστρια, μίλησε στο κοινό της πριν από λίγο καιρό και ανακοίνωσε ότι πάσχει από μια καρδιακή νόσο που κάνει την καρδιά της να λειτουργεί σε ταχύτερους ρυθμούς. Η ταχυπαλμία της, δήλωσε η Σάιρους, δεν βάζει σε κίνδυνο την υγεία της, όταν λαμβάνει τα απαραίτητα φάρμακα.

Παμελα Αντερσον

Η Πάμελα Άντερσον, η εκρηκτική καλλονή που απασχόλησε πολύ τον πλανήτη την δεκαετία του 90, είχε δηλώσει πως κόλλησε ηπατίτιδα C, επειδή μοιραζόταν την ίδια βελόνα του τατουάζ με τον σύζυγο της Τόμυ Λη.

Ντέιβιντ Μπέκαμ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο αναγνωρισμένος παγκοσμίως ποδοσφαιριστής,  ανακοίνωσε ότι πάσχει από ψυχαναγκασμούς. Όταν βλέπει πράγματα στο σπίτι που δεν είναι τοποθετημένα στη σειρά, ή σε ευθεία γραμμή, τον πιάνει άγχος και κρίσεις πανικού.

#υγεία των στάρ #true story