Μαθήτρια διαγνώστηκε με αλλεργία ... στο σχολείο!

Στο σπίτι της παραμένει νεαρή μαθήτρια από τη Βρετανία, την οποία οι γιατροί έστειλαν στο σπίτι της μέχρι νεωτέρας, καθώς εμφάνιζε αλλεργία ...στο σχολείο!

Και παρά το ότι οι συμμαθητές της τη ζηλεύουν που καταφέρνει και χάνει το σχολείο με άδεια από τη σημαία..η ίδια η  13χρονη Tiffiney Blakey, υποφέρει με τα όσα της συμβαίνουν και θέλει να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στο σχολείο της. 

Όλα ξεκίνησαν όταν η συγκεκριμένη μαθήτρια που πηγαίνει σε δημόσιο σχολείο στην πόλη Grimsby της Αγγλίας, εμφάνισε μέσα σε μία εβδομάδα συμπτώματα σοβαρής αλλεργίας και αναφυλαξίας. Η μαθήτρια που στο παρελθόν δεν είχε κανένα πρόβλημα στο συγεκριμένο σχολικό συγκρότημα, ξαφνικά άρχισε να αισθάνεται πως έχει μειωμένη όραση, ένιωθε φαγούρα, "στέγνωνε" ο λαιμός της και βίωνε εξάψεις. Αυτό συνέβη 4 φορές μέσα σε μια εβδομάδα. 

Οι γιατροί που την εξέτασαν έκριναν πως βρίσκονταν στα πρώτα στάδια αναφυλακτικού σοκ, αλλά δεν μπορούν να εντοπίσουν τί το προκαλεί, έτσι η νεαρή μαθήτρια έχει αναγκαστεί να μείνει στο σπίτι της, όπου δεν εμφανίζει καθόλου συμπτώματα, ενώ ειδικοί ερευνούν το σχολείο, μήπως και καταλάβουν τί έχει φταίξει. Η νεαρή είναι από μικρή αλλεργική στα καρύδια, αλλά η αρχική έρευνα στις σχολικές αίθουσες δεν έδειξε την παρουσία ούτε καρυδιών, ούτε κάποιας άλλης ουσίας που να προκαλεί την αλλεργία. Η ίδια δηλώνει πως βαριέται στο σπίτι και περιμένει το τελικό πόρισμα των ειδικών για να επιστρέψει στην τάξη της.

#true story #παιδί #αλλεργίες